Praat en denk mee over de gemeente Rheden

Hoe werkt het?

Meedenken in Rheden is de plek waar je kan meedenken over projecten die de gemeente Rheden nog mooier maakt. Je vindt hier informatie over lopende projecten en plannen. Denk mee, stel vragen en blijf op de hoogte. 

Hoe kan ik meedoen?

Je kan alles lezen en volgen op deze website zonder in te loggen. Ook kan je reageren of meedenken op de projecten. Wil je op de hoogte blijven van het project maak dan een account aan.  Vul hiervoor een naam en e-mailadres in. We laten je dan weten wat er met je mening is gebeurd.

In je profiel vind je een overzicht van je activiteiten, meldingen van pagina's die je volgt en de bestanden die je hebt geplaatst. 

Wat doen we met je reactie?

Heb je meegedacht over een project? We nemen alle reacties mee bij de verdere uitwerking van het plan. We laten achteraf altijd weten wat we met de reacties hebben gedaan en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Spelregels

Alle reacties op deze website zijn welkom. Wel vragen we je om u aan onderstaande huisregels te houden. Zo blijft het voor iedereen een prettige omgeving: 

  • Gebruik geen scheldwoorden. Behandel elkaar en elkaars reactie respectvol. 
  • Bedreiging, oproepen tot geweld, discriminatie, belediging, seksisme, schelden of strafbaar gedrag zijn niet toegestaan.
  • Blijf ‘on-topic’. Dat betekent dat uw reactie iets te maken heeft met het onderwerp waarop je reageert. 
  • Respecteer de privacy van anderen en jezelf. Plaats geen persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, foto’s of mailadressen.
  • Het inzetten van reacties voor commerciële doeleinden (reclame maken voor producten en diensten, spam, etc.) is niet toegestaan.

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen